Noi suntem AeroParking Otopeni, cea mai buna solutie pentru persoanele care calatoresc si au nevoie de un loc de parcare in zona Aeroportului International ”Henri Coanda” Otopeni. Asiguram servicii de calitate, paza si monitorizare video pentru masina dumneavoastra, totul la cel mai bun pret de pe piata!

Fie ca faceti o calatorie in interes de serviciu, sau plecati in vacanta, cu siguranta va veti preocupa de ce se va intampla cu masina dumneavoastra, in toata aceasta perioada. Noi facem lucrurile mult mai simple si ne asiguram ca veti avea parte de un zbor mai linistit! Parcarea noastra are un total de 250 locuri special amenajate pentru siguranta automobilului dumneavostra.

Profesionalismul si increderea sunt lucrurile care ne recomanda si pe care vrem sa le transmitem prin intermediul serviciilor noastre. Suntem disponibili non-stop, atat online, cat si la numarul de telefon 0766.267.267! Contactati-ne cu incredere, sau rezervati un loc de parcare online, iar noi vom avea grija de masina dumneavoastra, pe termen nelimitat!

Aero-Parking-Otopeni este la doar 1 minut de aeroportul Otopeni.
Va oferim un loc sigur pentru masina dumneavoastra, intr-o parcare pazita NON-STOP si supravegheata de camere 24 din 24, cu o capacitate de 250 de locuri.

Va asiguram transportul GRATUIT de la parcare la aeroport si de la aeroport la parcare.

Suntem disponibili NON-STOP si putem fi contactati usor.
Poti face o programare online, aici pe site, sau iti poti rezerva un loc de parcare prin telefon la 0766.267.267

250

Locuri disponibile

24/7

Parcare pazita

1

La 1 minut de Aeroportul Otopeni