Cateva sfaturi – parcare aeroport Otopeni

Ne gadim la multe lucruri inainte de a pleca in vacanta, caci vrem ca totul sa iasa perfect. Totusi, parcarea in aeroport are un loc destul de scazut in lista noastra de prioritati. Cu toate acestea, neglijenta in aceasta privinta poate ajunge sa ne coste bani si timp. Noi am pregatit cateva sfaturi de care credem noi ca ar trebui sa tii cont in ceea ce priveste parcare aeoport, inainte de a pleca in vacanta.

1. Fa rezervare din timp!

Profita de cele mai bune oferte. Multi oameni amana pana in ultima clipa si ajung sa plateasca mai mult pentru acest fapt. Preturile pentru aeroport pot varia, ofertele se pot schimba oricand, se pot ivi promotii. Incearca sa rezervi cat mai curand posibil, deoarece preturile tind sa creasca pe masura ce parcarea are mai multe locuri ocupate. Daca rezervi cu cateva luni in avans, asigura-te ca rezervarea ta este anulata in cazul unor intamplari neprevazute.

2. Alege produsul sau oferta care corespune nevoilor tale

Nevoile noastre sunt diferite – in special in ceea ce priveste vacantele – si este vital sa alegi oferta care ti se potriveste pentru a avea o experienta fara stres.

Parcare Otopeni pe termen lung – Aero Parking – iti ofera posibilitatea de a selecta numarul de zile pe parcursul carora masina ta va sta in parcare.

Dupa ce iti lasi masina in parcarea, vei fi transportat la aeroport, care este la doar 3 minute distanta de aeroport.

In plus, nu trebuie sa-ti faci griji in privinta masinii. Nu doar ca parcarea este pe termen lung, dar este si parcare supravegheata 24/7.

3. Verifica daca masina este in siguranta

Este foarte important sa te asiguri ca parcarea dispune de mijloacele necesare pentru a asigua siguranta masinii tale. Este foarte important sa stii ca poti pleca la drum fara sa-ti faci griji ca te va intampina acasa o surpriza, neplacuta in acest caz.

Cum am mentionat si la punctul anterior, in parcare Otopeni Aero Parking masina ta este in siguranta. Ei ofera supraveghere si paza 24/24.

4. Verifica timpul de transfer

Daca te-ai decis in privinta parcarii, verifica totusi timpul de transfer din parcare pana la terminalul aeroportului. Orice parcare sub 20 de minute este in regula, in principiu, doar ca timpul estimat nu poate fi sigur tot timpul. Cele 20 de minute pot creste la 35 si asa mai departe.

Nu face greseala de a nu lua acest punct in considerare, fiindca este foarte important. Din cauza estimarii gresite a timpului este posibil sa pierzi zborul.

Parcarea din Otopeni despre care am discutat mai sus iti asigura transferul din parcare pana la aeroport in decursul a 1-3 minute, in functie de traficul pe care il vei intampina.

Articole similare

Fa-ti si tu vacanta intr-una dintre cele mai vizitate tari din lume

Cele mai vizitate tari din lume in 2018

Exista o multime de iubitori ai calatoriilor, ai locurilor noi si ai activtatilor noi. Oamenii se straduiesc sa faca din vacantele lor ceva cat mai me...